Впровадження системи ощадливого виробництва в роботу підприємства в умовах воєнного стану - Галоєв, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано підходи до визначення поняття «ощадливе виробництво»; принципи, складові, інструменти та проблеми застосування ощадливого виробництва в транспортній логістиці; сформована система ощадливого виробництва підприємства, з урахуванням умов воєнного стану та принципів зеленої логістики; розроблена методика оцінки Lean-ефективності підприємства; проведений аналіз логістичних витрат та оцінка ефективності управління логістичними витратами. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо впровадження системи ощадливого виробництва в роботу підприємства в умовах воєнного стану.
Keywords: ощадливе виробництво; зелена логістика; система ощадливого виробництва; діаграма ганта; lean-ефективність