ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ МОНІТОРИНГУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ТЕЛЕМАТИЧНИХ СИСТЕМ - Павленко, В. М.; Pavlenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто варіанти існуючих телематичних систем моніторингу транспортних засобів різних країн світу, з точки зору їх пристосованості до оперативного контролю та моніторингу технічного стану на відстані.
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ПРОЦЕССОВ МОНИТОРИНГА ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ТЕЛЕМАТИЧЕСКИХ СИСТЕМ
IMPROVING PROCESSES OF MONITORING VEHICLES USING TELEMATICS SYSTEMS
Keywords: транспортний засіб; обслуговування; моніторинг; телематичні системи; діагностика; програмне забезпечення; транспортное средство; обслуживание; мониторинг; телематические системы; диагностика; программное обеспечение; vehicle maintenance; monitoring; telematics systems; diagnostics; software; 629.113