Дослідження та діагностика системи адаптивного круїз-контролю транспортних засобів - Бучаченко, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Мета роботи: провести аналітичне дослідження систем допомоги водія на базі відеокамер та адаптивного круїз-контроля транспортних засобів, визначити діагностичне обладнання для перевірки працездатності на налаштування адаптивного круїз-контроля. Об’єкт роботи: процес дослідження та діагностики системи адаптивного круїз-контроля транспортних засобів. Предмет роботи: система адаптивного круїз-контроля транспортного засобу. Дипломна робота присвячена актуальній тематиці, що дозволяє провести аналітичне дослідження систем допомоги водія на базі відеокамер та адаптивного круїз-контроля транспортних засобів, визначити діагностичне обладнання для перевірки працездатності на налаштування адаптивного круїз-контроля. Проведений аналіз та дослідження систем допомоги водія на базі відеокамер, наведений математичний апарат машинного зору на основі використання відеокамери. Проведено дослідження та діагностика системи адаптивного круїз-контроля, розглянути питання створення адаптивного круїз-контроля на базі штучної нейронної мережі Проведений аналіз питань охорони праці. Проведений розрахунок конкурентоспроможності та оцінка економічної ефективності виконаних рішень. За результатами дослідження сформульовані висновки.
Keywords: транспортний засіб; адаптивний круїз-контроль; відеокамера кругового огляду; система безпеки; система допомоги водієві; діагностика