Особливості використання сучасних вантажно-розвантажувальних засобів на складському терміналі - Бондарєва, Катерина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведено дослідження щодо особливостей використання сучасних вантажно-розвантажувальних засобів на складському терміналі. Висунуто об'єкт - сучасні вантажно-розвантажувальних засоби, предмет - особливості використання сучасних вантажно-розвантажувальних засобів, та поставлено мету – підвищення ефективності складських терміналів за рахунок раціонального вибору комплекту сучасних технічних засобів обробки вантажу. Розроблено постановку загальної задачі вибору комплекту інтелектуальної системи управління складським терміналом та визначено локальну задачу даної роботи. Розглянуто методи прийняття рішень в багатокритеріальній ситуації. Розроблено моделі вибору засобу транспортування, обрано тип обладнання для зберігання вантажів. Проведено порівняльний аналіз та ефективність від впровадження обраного технічного забезпечення у систему управління складським терміналом.
Keywords: складський термінал; інтелектуальна система; вантажно-розвантажувальні засоби; ефективность