Технологія будівництва автомобільної дороги «Під’їзд до с. Гнатенки» IV категорії довжиною 8,8 км в Полтавській області - Федоров, Сергій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано кліматичні умови, побудовано дорожньо-кліматичний графік з початком та закінченням строків виконання будівництва протягом 1 року. Розраховані обсяги робіт і потреба матеріалів, визначені мінімальні змінні темпи будівництва. Розроблені калькуляції на кожен вид будівельних робіт, а також виконано техніко-економічне порівняння двох варіантів будівництва шару основи дорожнього одягу з чорного щебеню. Також, в роботі наведені вимоги по контролю якості робіт по виконанню робіт влаштуванню земляного полотна і шарів дорожнього одягу.
Keywords: район будівництва; земляне полотно; дорожній одяг; технологія; пісок; щебінь; чорний щебінь; поверхнева обробка; контроль якості робіт