Удосконалення функціонування логістичної системи компанії «Біоліка» Частина 1. Дослідження функціонування складської системи підприємства - Мельник, Ольга Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто останні тенденції розвитку складського господарства. Проведено аналіз підходів до управління товарними запасами на підприємствах. Представлено вплив параметрів стратегій управління запасами на ефективність функціонування складської системи на прикладі функціонування компанії «Біоліка». Запропоновано рішення по удосконаленню функціонування логістичної системи компанії.
Keywords: склад; запаси; витрати; складське господарство; логістична система