Модель вибору вантажівки для дорожнього будівництва - Ільге, Ігор Генріхович; Igor, Ilge (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проведено аналіз проблеми вибору вантажівки для дорожнього будівництва. Обґрунтовано критерії вибору вантажівки – самоскида. Розроблено структурну ієрархічну модель вибору самоскида та реалізовано вибір доцільного варіанта самоскида середнього вантажного класу методом аналізу ієрархій.
Model of selecting truck for road construction
Keywords: вантажівка; метод аналізу ієрархій; ієрархічна структурна модель; критерії; альтернативи; ефективність; truck; Analytic Hierarchy Process; hierarchical structural model; criteria; alternatives; efficiency; 658.014:629.35; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.98.0.51