Методичні вказівки і завдання до курсової роботи, СРС та практичних занять з дисципліни «Теорія механізмів і машин» для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» - Перегон, В. А.; Воропай, О. В.; Єгоров, П. А.; Коряк, О. О.; Поваляєв, С. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки містять завдання для курсової роботи, самостійної роботи студентів та практичних занять з дисципліни «Теорія механізмів і машин». Розроблено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Матеріали спрямовані на закріплення теоретичних основ та формування навичок аналізу, розрахунку і синтезу механізмів, які є ключовими для розуміння будови та функціонування агрегатів і систем автомобільного транспорту. Мета курсового проектування – закріплення знань з основних розділів курсу ТММ, а також одержання початкових навичок виконання технічних проектних робіт в галузі створення нових машин і механізмів.