Застосування сучасних матеріалів при капітальному ремонті шляхопроводу на км 8+101 автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-16 Костянтинівка - Торецьк - Плужник, Ілля Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі представлено обґрунтування капітального ремонту шляхопроводу на км 8+101 автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-16 Костянтинівка - Торецьк, Донецької області, з детальною кліматичною характеристикою ділянки в межах якої проводяться роботи. Перераховано всі основні роботи з капітального ремонту шляхопроводу, з урахуванням залізно дорожнього полотна. Детально наведено прийняті проектні рішення з основних видів робіт при капітальному ремонті об’єкту дослідження. Проведено аналіз рекомендованих проєктом сучасних матеріалів для застосування при капітальному ремонті об’єкта дослідження. Наведено перелік основних відновлювальних та захисних матеріалів для залізобетонних конструкцій
Keywords: міст; капітальний ремонт; прогонова будова; монолітна плита; проміжна опора; перехідні плити; гідроізоляція