АНАЛІЗ КІНЕМАТИКИ РОБОЧОГО ОБЛАДНАННЯ МАЛОГАБАРИТНОГО НАВАНТАЖУВАЧА ПМТС 1200 НА ОСНОВІ КОМП’ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ - Єфименко, О. В.; Плугіна, Т. В.; Мусаєв, З. Р.; Ефименко, А. В.; Плугина, Т. В.; Мусаев, З. Р.; Yefymenko, O.; Pluhina, T.; Musaiev, Z. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Актуальність роботи пов’язана з тенденцією розвитку інформаційних технологій та впровадження їх у проектування робочих процесів машин та механізмів. Розглянуто можливість порівняння математичних розрахунків з віртуальним експериментом, а також необхідність застосування комп’ютерного моделювання у тих випадках, коли при прямому фізичному експерименті виникають труднощі.
АНАЛИЗ КИНЕМАТИКИ РАБОЧЕГО ОБОРУДОВАНИЯ МАЛОГАБАРИТНОГО ПОГРУЗЧИКА ПМТС 1200 НА ОСНОВЕ КОМПЬЮТЕРНОГО МОДЕЛИРОВАНИЯ
ANALYSIS OF THE CINEMATICS OF PMTS 1200 COMPACT LOADER WORKING EQUIPMENT USING COMPUTER SIMULATION
Keywords: моделювання; робочий процес; експеримент; розрахунок; аналіз; кінематика; моделирование; рабочий процесс; эксперимент; расчет; анализ; кинематика; simulation; working process; experiment; calculation; analysis; cinematics; 621.878.4