Проєкт капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка з км 45+350 до км 47+155 з детальним розрахунком конструкції дорожнього одягу - Макієнко, Дар'я Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення, аналіз функціональних можливостей сучасних програмних комплексів з проєктування автомобільних доріг, збір інформації про ділянку проєктування, обґрунтування доцільності розробки проєктних рішень, проєктування поздовжнього і поперечних профілів ділянки дороги, розрахунок конструкції підсилення дорожнього одягу з перевіркою забезпеченості надійного зчеплення контакту шарів, розробку заходів з організації дорожнього руху.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; зчеплення; організація руху; поздовжній профіль; план траси