Формування логістичних стратегій підприємства - Кисляк, Марія Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Запропоновано методичний підхід до оцінювання якості транспортнологістичних послуг, що базується на використанні процесного підходу, де відображається взаємозв’язок між передбаченими етапами робіт та елементах логістичного міксу, головною метою якого є задоволення потреб та вимог споживачів. Удосконалено матричну модель вибору логістичних стратегій підприємства на підставі встановлення та аналізу таких параметрів: рівень логістичних витрат; рівень якості транспортно-логістичного обслуговування, що характеризує задоволеність споживачів корисними властивостями послуг; рівень адаптивності до змін, що відбуваються в логістичному середовищі.
Keywords: логістика; стратегія; логістична стратегія; логістичне управління; транспортно-логістична послуга; ефективність