АНАЛІЗ ПУСКО-ГАЛЬМІВНИХ ПРОЦЕСІВ КРАНОВИХ МЕХАНІЗМІВ З ЧА-СТОТНО-РЕГУЛЬОВАНИМ ПРИВОДОМ - Григоров, О. В.; Стрижак, В. В.; Grygorov, O.; Stryzhak, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проведено аналіз пуско-гальмівних режимів роботи кранових механізмів із частотно-регульованим приводом на прикладі механізму повороту крана на колоні. На основі проведених теоретичних досліджень запропоновано практичні рекомендації щодо шляхів покращен-ня робочих характеристик приводів кранових механізмів.
АНАЛИЗ ПУСКО-ТОРМОЗНЫХ ПРОЦЕССОВ КРАНОВЫХ МЕХАНИЗМОВ С ЧАСТОТНО-РЕГУЛИРУЕМЫМ ПРИВОДОМ
ANALYSIS OF STARTING-BRAKING PROCESSES IN CRANE MECHANISMS WITH VARIABLE-FREQUENCY DRIVES
Keywords: механізм повороту; частотно-регульований привід; механизм поворота; частотно-регулируемый привод; slewing mechanism; frequency-controlled drive; 621.86