Технологія виконання робіт з експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги Наталіно – Зачепилівка – Перещепино км 28 + 000 – км 51 + 000 - Морозова, Світлана Петрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямко-вого ремонту, поточного і капітального ремонтів. Представлені вимоги по контролю якості, охороні праці.
Keywords: Технологія та організація робіт з ремонту та утримання автомобільної дороги; автомобільна дорога; експлуатаційний стан; утримання; ремонт; технологія та організація робіт; контроль якості; охорона праці