Дослідження методик посилення деяких несних елементів мостових споруд - Олійник, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі наведено методи посилення конструкцій мостових споруд. Представлено методики розширення елементів мостових споруд. Представлено результати обстеження конструкції шляхопроводу в Харківській областіНаведено дослідження варіанту реконструкції прогонової будови в програмному комплексі.
Keywords: шляхопровід; посилення прогонових будов; несна здатність; розширення мостів; монолітна плита; вантажопідємність; композитні матеріали