Аналіз впливу ергономічних та естетичних показників автомобільних доріг на безпеку руху - Ворошилов, Євген Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі виконано аналіз впливу системи ВАДС на сприйняття водієм дорожніх умов, розглянути система показників за якими оцінюється транспортно-експлуатаційний стан автомобільної дороги, проаналізовано теоретичні основи формування рівня споживчих властивостей, розглянуті питання щодо формування та визначення інформаційно-естетичних якостей доріг, стан архітектурно-ландшафтного благоустрію автомобільних доріг, виконана оцінка рівня естетичної привабливості ділянки автомобільної дороги.
Keywords: безпека руху; дорожні умови; благоустрій доріг; споживач; емоційний стан; естетичний рівень