ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ МАЛОГО БІЗНЕСУ У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Карпінська, Г. В.; Бутенко, І. А.; Карпинская, Г. В.; Бутенко, И. А.; Karpinskaya, G.; Butenko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Наведено результати дослідження тенденцій розвитку малого підприємництва в Херсонській області по відношенню до загальних тенденцій розвитку суб’єктів малого бізнесу в Україні, визначено пріоритетні напрями його розвитку в регіоні та запропоновано заходи щодо створення сприятливих умов його діяльності.
ПРИОРИТЕТНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ РАЗВИТИЯ МАЛОГО БИЗНЕСА В ХЕРСОНСКОЙ ОБЛАСТИ
PRIORITY DIRECTIONS OF DEVELOPMENT SMALL BUSINESS OF KHERSON REGION
Keywords: малий бізнес; пріоритетні напрями; стан малого підприємництва у Херсонській області.; малый бизнес; приоритетные направления; состояние малого предпринимательства в Херсонской области; small business; priority directions of his development; state of small enterprise in the Kherson region; 334.012.64(477.72):330.3