Технологія і організація робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка на ділянці КМ 232+360 – КМ 244+000 з розробкою заходів щодо підвищення морозостійкості шару покриття - Тригуб, Василь Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі виконано аналіз природно-кліматичних умов району будівництва, проведено розрахунок об'ємів робіт. Розглянуті питання технології та організації виконання робіт з будівництва земляного полотна, дорожнього одягу з розробкою заходів щодо підвищення морозостійкості шару покриття. Виконано аналіз впливу в’яжучих на показник морозостійкості асфальтобетонів.
Keywords: земляне полотно; дорожній одяг; асфальтобетон; морозостійкість; полімер; поверхнево-активні речовини