Гейміфікація управління персоналом підприємства в умовах воєнного стану - Закіпна, Антоніна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано Підходи до визначення поняття гейміфікація управління персоналом підприємства, її напрямки в умовах воєнного стану та проблеми їх впровадження, сформована концепція гейміфікації управління персоналом підприємства, визначені фактори, що впливають на гейміфікацію HRпроцесів, проведений аналіз забезпеченості підприємства трудовими ресурсами, аналіз продуктивності праці розроблена методика оцінки готовності персоналу підприємства до гейміфікації HR-процесів підприємства. На основі проведених досліджень було розроблено систему гейміфікації HR-процесів на підприємстві. Запропонована система гейміфікації сприяє підвищенню залученості та мотивації, стимулює продуктивність, що дозволяє підприємству залишатися конкурентоспроможним.
Keywords: гейміфікація; управління персоналом; готовність до гейміфікації; дорожня карта гейміфікації; діаграма ганта