Удосконалення навісного обладнання для утримання автомобільних доріг у зимовий період на машину комунального призначення - Щербіновський, Микола Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Виконано ознайомлення з вітчизняного та закордонного виробництва. Виконаний розрахунок бункеру, живильника та розкидача рідини. Виконаний розрахунок бункеру, живильника та розкидача суміші. Розроблено заходи з охорони праці в надзвичайних ситуаціях Обчислено економічний ефект від впровадження у виробництво розроблювальної техніки Розроблено заходи з охорони праці в надзвичайних ситуаціях Обчислено економічний ефект від впровадження у виробництво розроблювальної техніки. Об’єктом дослідження є автомобіль з розкидачем рідких реагентів. Метою розробка робочого органу розкидача рідких реагентів. Методи дослідження – підвищення ефективності роботи машини для боротьби з сніговим накатом та ожеледецею
Keywords: автомобіль FOTON BJ 1016АZFS; плужний відвал; розкидач; рідких реагентів; безпека; продуктивність; економічна ефективність