МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ АБРАЗИВНОГО ЗНОСУ РИШТАКА CКРЕБКОВОГО КОНВЕЄРА - Полярус, Олександр Васильович; Сімкович, О. В.; Полярус, Александр Васильевич; Симкович, А. В.; Poliarus, A.; Simkovych, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Створено математичну модель абразивного зносу риштака скребкового конвеєра
МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ АБРАЗИВНОГО ИЗНОСА РЕШТАКА СКРЕБКОВОГО КОНВЕЙЕРА
MATHEMATICAL MODEL OF DRAG-TYPE CONVEYOR ABRASIVE WEAR PANLINE SURFACE
Keywords: абразивність; скребковий конвеєр; гірнича маса; математична модель; абразивность; скребковый конвейер; горная масса; математическая модель; abrasiveness; drag-type conveyor; geological material; mathematical model; 004.001.57