Розробка стратегії технічного розвитку виробництва на підприємстві - Пятак, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Відповідно до поставленої мети в кваліфікаційній роботі було вирішено такі завдання: - вивчення сучасних особливостей впровадження досягнень науки і техніки у виробництво; - визначення впливу заходів щодо технічного та організаційного розвитку на кінцеві результати виробництва: обсяг і якість, собівартість і прибутковість продукції, рівень рентабельності господарської діяльності; - аналіз господарської діяльності ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод»; - планування господарської діяльності та вдосконалення технічного обслуговування в ПАТ «ЗАЗ».
Keywords: технічний розвиток; виробництво; планування; ефективність; стратегія