ВПЛИВ ДОДАВАННЯ ВОДНЕВМІСНОГО ГАЗУ НА ПОКАЗНИКИ ДИЗЕЛЯ В НАВАНТАЖУВАЛЬНОМУ РЕЖИМІ - Говорун, А. Г.; Корпач, А. О.; Філоненко, О. Д.; Говорун, А. Г.; Корпач, А. А.; Филоненко, А. Д.; Govorun, A.; Korpach, A.; Filonenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Проаналізовано результати експериментальних досліджень дизеля 4Ч11,0/12,5 (Д-241) за навантажувальною характеристикою (n=1500 хв-1) за сталої величини добавки водневмісного газу.
ВЛИЯНИЕ ДОБАВЛЕНИЯ ВОДОРОДСОДЕРЖАЩЕГО ГАЗА НА ПОКАЗАТЕЛИ ДИЗЕЛЯ В НАГРУЗОЧНОМ РЕЖИМЕ
THE EFFECT OF ADDING HYDROGEN-CONTAINING GAS ON DIESEL ENGINE INDICATORS IN THE LOADING MODE
Keywords: дизель; навантажувальний режим; колінчастий вал; добавка водневмісного газу; дизель; нагрузочный режим; коленчатый вал; добавка водородсодержащего газа; diesel engine; load mode; crankshaft; addition of hydrogen-containing gas; 621.43