Підвищення ефективності роботи екскаватора ЕО-4228 розробкою об’єднаної гідравлічної діагностичної системи робочої рідини і живлення насоса - Медведєв, Микита Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційна робота магістра присвячена вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності експлуатації будівельних машин шляхом розробки об’єднаної гідравлічної діагностичної системи робочої рідини і живлення насоса. Для досягнення цієї мети в роботі аналізуються основні складові самого екскаватора і його робочого устаткування. В результаті виконання роботи розроблено об’єднана гідравлічна діагностична система робочої рідини і живлення насоса. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: будівельна машина; екскаватор; швидкозмінне обладнання; гідравлічна діагностична система