Теоретична механіка : навчальний посібник. Частина ІІ. Динаміка - Міщенко, І. В.; Воропай, О. В.; Красніков, С. В. (ФОП Бровін О. В., 2025)
Навчальний посібник з теоретичної механіки, частина ІІ (Динаміка), призначено для здобувачів вищої освіти за денною та заочною формами навчання за спеціальностями автомобільного, дорожньо-будівельного та механічного факультетів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. У навчальному посібнику послідовно розглянуто основні питання теоретичної механіки з розділу Динаміка, наведено теоретичний матеріал та приклади розв’язання задач за вказаним розділом. Викладений матеріал дозволяє опанувати курс теоретичної механіки за офлайн та (або) онлайн формами навчання.
Keywords: теоретична механіка; динаміка