Моделювання вибору транспортно-експедиторського підприємства для забезпечення потреб замовника в процесі організації мультимодальних перевезень вантажів - Лебідь, Є. М.; Lebid, Ievgenii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі наведео імітаційну модель роботи транспортно-експедиторського підприємства в процесі організації мультимодальних перевезень. Розроблена модель передбачає визначення кількісних та якісних показників роботи посередницьких організацій, що здійснюють свою діяльність на різних комерційних умовах. Крім того, модель передбачає визначення необхідної кількості експедиторів для забезпечення роботи відділу мультимодальних перевезень транспортно-експедиторського підприємства залежності від попиту на послугу серед замовників.
Modeling the Selection of a Freight Forwarding Company to Meet Customer Needs in the Organization of Multimodal Cargo Transportation
Keywords: транспортно-експедиторське підприємство; експедитор; замовник; мульти- модальні перевезення; імітаційна модель; ефективність; freight forwarding company; forwarder; client; multimodal transportation; simulation model; efficiency; 656.073.51; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.108.0.306