Проект поста діагностики підвіски легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Степаненко, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз методів діагностики підвіски легкових автомобілів та вибрано обладнання для діагностики та обслуговування підвіски легкових автомобілів.
Keywords: ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; СТО; ПОСТИ; ПЛОЩА; АНАЛІЗ; ДІАГНОСТИКА; ПІДВІСКА; УСТАТКУВАННЯ; МЕТОД; СТЕНД