Проєктування модульного будинку з використанням залізобетонного модуля. Ч. 3. Проєктування залізобетонного модуля - Колдовський, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуто основні поняття, пов’язані з BIM. Виконано аналіз сучасних програмних забезпечень для проєктування. Вибрано для подальшого застосування при проєктування модуля програмне забезпечення Revit. Розроблено проєкт багатомодульного будинку. Розроблено проєкт таких основних елементів, як залізобетонний модуль та залізобетонна плита перекриття, яка, згідно проєкту, може застосовуватись у якості покриття.
Keywords: BІМ; залізобетонний будинок; залізобетонний модуль; модульне будівництво; конструктивні рішення; проєктування; Revit