Зміцнення ножів зі сталі 20х13 шляхом борування з паст - Князєв, С. А.; Князев, С. А.; Knyazev, S. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У роботі представлено результати борування сталі 20Х13 з метою підвищення зносостійкості. Металографічно виявлені особливості структури борованого та перехідного шару. Виявлено наявність карбоборидів у основному шарі, а також мікро об’єми твердого розчину бору в підшарку.
Упрочнение ножей из стали 20х13 путем борирования из паст
Strengthening knifes made of steel 20x13 by wrestling with paste
Keywords: борування; мікротвердість; бориди; карбобориди; знос; борирования; микротвердость; бориды; карбобориды; износ; drilling; microhardness; borides; carboborides; wear; 669.1; 661.6