Моделювання оцінки транспортно-експлуатаційних характеристик автомобільних доріг з оцінкою швидкості руху - Баласанян, Олексій Самвелович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено теоретичних основ моделювання руху транспортних потоків на автомобільних дорогах, виконано прогнозування інтенсивності руху методом найменших квадратів з обґрунтуванням довірчих границь прогнозу, виконано автоматизоване порівняльне моделювання руху транспортного потоку та проведен аналіз його результатів.
Keywords: оцінка транспортно-експлуатаційних характеристик по з; моделювання; період року; оцінка швидкості руху після проведення ремонтних робіт