Дослідження якісних показників системи живлення легкових автомобілів - Панченко, Андрій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі розглянуто історію та різновиди паливних систем автомобіля. Проведено аналіз конструкцій та виконано розрахунок для покращення характеристик паливної системи. Також було проведено аналіз та вибір обладнання для діагностики паливної системи автомобіля. Запропоновано методику визначення технічного стану електромагнітної форсунки та його впливу на обороти колінчастого валу двигуна. За результатами досліджень на основі аналізу та розрахунків було зроблено висновок.
Keywords: автомобіль з бензиновим двигуном; діагностика; діагностичне обладнання; паливна форсунка; економічність двигуна; паливна система; стенд; характеристики паливної системи