Оптимізація методів відновлення розподільних валів для підвищення надійності та продуктивності автомобільних двигунів з подальшим випробуванням - Закапко, Ігор (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведений аналіз способів відновлення дефектів і зносу розподільного валу. Розроблений технологічний процес, що включає операції відновлення всіх можливих дефектів розподільного валу. Розраховано кількість обладнання й число виробничих робітників, необхідних для відновлення розподільного валу двигуна.
Keywords: відновлення; двигун; дефекти; режими обробки; розподільний вал; технологічний процес