Вибір оптимальної транспортно-технологічної схеми доставки вантажів у міжнародному сполученні - Нагорний, Є. В.; Орда, О. О.; Кондратенко, Д. А.; Нагорный, Е. В.; Орда, А. А.; Кондратенко, Д. А.; Nahorniy, Ye.; Оrda, O.; Kondratenko, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Проведено аналіз наявних методів підвищення ефективності процесу доставки в розподільчих системах. Для вирішення задачі з вибору оптимальної транспортнотехнологічної схеми доставки вантажів обрано критерій сумарних витрат коштів на постачання продукції споживачам за умови заданих обмежень. Запропоновано дві математичні моделі об’єкта дослідження: однорівневої моноцентричної розподільчої системи та дворівневої моноцентричної розподільчої системи
Selection of the optimal technology for cargo delivery in international traffic
Выбор оптимальной транспортнотехнологической схемы доставки грузов в международном сообщении
Keywords: процес доставки; розподільча система; витрати коштів; процесс доставки; распределительная система; расходование средств; срок доставки; delivery process; distribution system; spending of funds; term of delivery; 656.07; 10.30977/AT.2219-8342.2020.47.0.44