Конспект лекцій «Соціальна відповідальність» : для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Бабайлов, В. К.; Шершенюк, О. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Це видання містить основні теми з дисципліни «Соціальна відповідальність» у відповідності до програми для економічних спеціальностей закладів вищої освіти. Теоретичний матеріал засновано на аналізу та узагальненні літературних джерел вітчизняних та зарубіжних авторів. Призначається для студентів економічних факультетів закладів вищої освіти.
Keywords: соціум; мораль; правила; відповідальність; покарання; свобода; право; обов’язки; справедливість; 338.242; 316.334