Підхід до розробки додатку для аналізу ефективності алгоритмів цифрового підпису - Чмутов, Артур Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт роботи – алгоритми цифрового підпису на базі еліптичних кривих. Предмет роботи – особливості алгоритмів цифрового підпису на базі еліптичних кривих. Мета роботи – аналіз алгоритмів цифрового підпису та оцінка їх швидкодії в контексті трьох основних етапів: створення ключа, підписання повідомлення та перевірка підпису. Розглянуто аналіз алгоритмів ECDSA, EdDSA та EC-ElGamalDSA за різних параметрів. А також доведено і обґрунтовано результати отримані при закінченні роботи програми.
Keywords: цифровий підпис; алгоритми; еліптичні криві; ecdsa; eddsa; ec-elgamaldsa