Георадарне обстеження ділянки міської автомобільної дороги. Частина 2. Обробка, аналіз та інтерпретація результатів георадарного обстеження - Приходько, Ілля Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У ході роботи виконано порівняльний аналіз технічних параметрів сучасних систем георадарного зондування, охарактеризовано можливості програмного забезпечення GPR ProView щодо введення, обробки, візуалізації та збереження георадарних даних. На основі георадарного зондування ділянки вулиці Чернишевська до та після ремонту здійснено аналіз змін діелектричних характеристик та товщини конструктивних шарів дорожнього одягу. Результати обробки подано у вигляді графічних радарограм та таблиць.
Keywords: георадар; дорожній одяг; неруйнівний контроль; товщина шарів; калібрування; GPR Proview; вулиця Чернишевська