Удосконалення системи управління ефективністю діяльності підприємства в умовах воєнного стану - Нгуєн, Чонг Хунг (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано підходи до визначення поняття ефективність діяльності підприємства, основні напрямки і проблеми удосконалення системи управління ефективністю діяльності підприємства в умовах воєнного стану, розроблено модель системи управління ефективністю діяльності транспортнологістичного підприємства в умовах воєнного стану, розроблено методику оцінки ефективності діяльності підприємства в умовах воєнного стану, проведено аналіз доходів і прибутку підприємства, розроблено і обґрунтовано рекомендації щодо удосконалення системи управління ефективністю діяльності підприємства в умовах воєнного стану, розроблено детальний план впровадження GPS моніторингу і диспетчеризації на підприємстві.
Keywords: ефективність; оцінка ефективності; цифровізація; модель системи управління ефективністю; методика оцінки ефективності