Вдосконалення складської логістики на підприємстві - Сироватко, Ірина Борисівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Наукова новизна результатів досліджень полягає в наступному: - удосконалено організацію складського господарювання через запровадження двох технологій: "Адресне зберігання" і "Віддалений склад"; - запропоновано обрати найбільш вигідніший спосіб співпраці через проведений аналіз діяльності складського оператора. Теоретико-методологічною базою для дослідження стали навчальна та наукова література з менеджменту, маркетингу, логістики та економіки підприємства, статті та публікації в періодичних виданнях, що описують досвід різних підприємств щодо вдосконалення логістичного процесу на складах підприємства, а також нормативні документи, дані статистичної звітності.
Keywords: складська логістика; господарство; інновації; фінансові результати; економічна ефективність