Проект реконструкції автомобільної дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварино на ділянці км 553+604 – км 558+924 в Луганській області з розробкою заходів по безпеці та організації руху - Коцур, Аліна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – безпека та умови руху на ділянці автомобільної дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварино, км 553+604 – км 558+924 в Луганській області. Мета роботи – розробити проект реконструкції ремонту ділянки автомобільної дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварино, км 553+604 – км 558+924 з розробкою заходів безпеки та організації руху. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною документацією та залучення методів автоматизованого проектування. В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз інтенсивності руху, проектування поздовжнього профілю, земляного полотна, конструкції дорожнього одягу, заходів з організації безпеки дорожнього руху, визначення скороченої частини поточних витрат в результаті розробки проекту реконструкції.
Keywords: інтенсивність руху; автомобільна дорога; капітальний ремонт; план траси; поздовжній профіль; дорожній одяг; безпека руху