Вдосконалення процеса управління логістичними витратами автотранспортного підприємства - Рустамов, Ісмайил Шахін Огли (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі вивчено теоретичні та методичні основи організації та управління міжнародними вантажними перевезеннями; проаналізовано організаційно-господарську характеристику підприємства; проведено оцінку ефективності управління логістичними витратами на підприємстві; запропоновано заходи щодо вдосконалення управління логістичними витратами при організації вантажних перевезень; проведено аналіз економічної ефективності запропонованих рекомендацій та заходів.
Keywords: логістика; логістичні витрати; перевезення; міжнародні перевезення