Дослідження логістичної системи доставки напівфабрикатів у Волинській і Рівненській областях - Чубаренко, Інна Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто методи доставки товарів в Рівненській та Волинській області. Проаналізовано основні параметри торгових точок. Проведена оптимізація логістичних маршрутів поставок напівфабрикатів. Оптимізовано часові параметри доставки. Зменшені затрати на логістику.
Keywords: Поставка товарів; логістичні процеси; доставка напівфабрикатів; місткість; частота доставок; обсяги транспортних точок; система поставок; ефективна поставка