КОНТРОЛЬ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ КРАНОВИХ КОЛІС, ВАЛІВ ТА ОСЕЙ - Григоров, О. В.; Губський, С. О.; Губский, С. А.; Grigorov, O.; Gubskiy, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати досліджень впливу твердості поверхні кранових коліс (діаметром 710 мм, для сталі 65Г), валів та осей (діаметром перерізу 110–165 мм, матеріал – сталь 45) на показання коерцитивної сили. Зроблено висновки і намічено подальші напрями досліджень.
КОНТРОЛЬ НАПРЯЖЕННО-ДЕФОРМИРОВАННОГО СОСТОЯНИЯ КРАНОВЫХ КОЛЕС, ВАЛОВ И ОСЕЙ
STRESS-STRAIN BEHAVIOUR CONTROL FOR CRANE WHEELS, SHAFTS AND AXES
Keywords: кранове колесо; вал; вісь; механізм пересування крана; коерцитивна сила; твердість; крановое колесо; ось; механизм передвижения крана; коэрцитивная сила; твердость; сrane wheel; shaft; axis; crane travelling gear; coercive force; hardness; 621.8