Шляхи підвищення ефективності системи керування головним світлом автомобіля в умовах експлуатації на основі інтелектуальних інтернет-технологій - Сильченко, В. О.; Sylchenko, V. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Для сприяння підвищення безпеки дорожнього руху та комфорту при русі, а також підвищення рівня «соціалізації» автомобілів, як частини єдиного інформаційно-комунікаційного простору використовується забезпечення зв’язку, тобто визначення графічних відображень координат власного місця розташування, навколишніх об’єктів та пунктів призначення, а також напряму місця призначення завдяки використанню транспортного порталу.
Пути повышения эффективности системы управления головным светом автомобиля в условиях эксплуатации на основе интеллектуальных интернет-технологий
Ways of improving efficiency of the control system of the headlight of the vehicle in operation conditions on the basis of intellectual internet technologies
Keywords: адаптивна система переднього освітлення; фара; експлуатація автомобіля; інтелектуальна система; адаптивная система переднего освещения; эксплуатация автомобиля; интеллектуальная система; adaptive front lighting system; headlamp; operation of the vehicle; intelligent system; 629.33:004.8