Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи «Дослідження та розрахунок електричних кіл постійного та змінного струму» : для студентів, що навчаються за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» галузь знань : 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» - Трунова, І. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки є ключовою складовою підсумкового контролю і спрямований на закріплення теоретичних знань з основ теорії електричних кіл постійного та змінного струмів, а також на формування практичних компетентностей. Складаються з 20 варіантів завдань, кожен з яких містить три взаємопов’язані задачі, що охоплюють розділи «Електричні кола постійного струму» та «Електричні кола змінного струму». Призначені для студентів спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» для виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Електротехніка та електромеханіка» (третій семестр).
Keywords: теорія електричних кіл; електричне коло постійного струму; електричне коло змінного струму