Проблеми безпеки екосистеми Інтернету речей (ІоТ) - Півнева, О. А.; Мнушка, О. В.; Pivneva, O. A.; Mnushka, O. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Інтернет речей (ІоТ) грає одну із визначальних ролей на IT-ринку та в житті суспільства. За експертними оцінками до 2020 до мережі буде підключено понад 20-25 млрд пристроїв. Все це відкриває величезні перспективи не тільки для користувачів, але й для кіберзлочинців.
Internet of Things (IoT) ecosystem security issues
Keywords: 004.056