ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ МОДУЛЬНИХ СЕКЦІЙ ДЛЯ АВТОБУСНИХ КУЗОВІВ ТИПУ LOW-ENTRY - Горбай, О. З.; Голенко, К. Е.; Horbay, O.; Golenko, K. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Проведено порівняльний аналіз та досліджено економічну доцільність розширення методом секційних модульних систем сімейства автобусів типу Low-entry порівняно з побудовою нових моделей вищого середнього класу.
ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ МОДУЛЬНЫХ СЕКЦИЙ АВТОБУСНЫХ КУЗОВОВ ТИПА LOW-ENTRY
EVALUATION OF EFFICIENCY OF MODULAR SECTIONS FOR LOW-ENTRY BUS BODY
Keywords: низькопідлоговий автобус; автобус із низьким входом; компонування; секційний модуль; уніфікація; низкопольный автобус; автобус с низким входом; компоновка; секционный модуль; унификация; low-floor bus; low-entry bus; salon configuration; section; module; unification; 629.114.5.