Комбінована енергетична установка на базі пневмодвигуна з індукційним підігрівом повітря для міського автотранспорту - Єгупов, Владислав Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження: розробка комбінованої енергетичної установки для міських автотранспортних засобів на базі ДВЗ та пневмодвигуна з індукційним підігрівом повітря, що дозволить підвищити енергетичні, економічні і екологічні показники автотранспорту. Об’єкт дослідження: робочі процеси в комбінованій енергетичній установці для міського автотранспорту. Предмет дослідження: комбінована енергетична установка. У роботі досліджено розробку комбінованої енергетичної установки для міських автотранспортних засобів на базі ДВЗ та пневмодвигуна з індукційним підігрівом повітря, що дозволить підвищити енергетичні, економічні і екологічні показники автотранспорту.
Keywords: комбінована енергетична установка; пневмодвигун; індукційний підігрів; міський автотранспорт; екологічні показники автотранспорту