НАДСТІЙКИЙ ЕМУЛЬГАТОР ДЛЯ КАТІОННИХ БІТУМНИХ ЕМУЛЬСІЙ - Волліс, О. Є.; Сідун, Ю. В.; Воллис, А. Е.; Сидун, Ю. В.; Vollis, O.; Sidun, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Наведено результати дослідження щодо використання надстійкого емульгатора для виготовлення катіонних бітумних емульсій. Приведено типові характеристики емульгатора та показано відмінність між фізико-технічними показниками надстійких та повільнорозпадних бітумних емульсій.
СВЕРХУСТОЙЧИВЫЙ ЭМУЛЬГАТОР ДЛЯ КАТИОННЫХ БИТУМНЫХ ЭМУЛЬСИЙ
SUPER-STABLE EMULSIFIER FOR CATION BITUMEN EMULSIONS
Keywords: бітум; надстійка катіонна бітумна емульсія; емульгатор; індекс розпаду; битум; сверхустойчивая катионная битумная эмульсия; эмульгатор; индекс распада; bitumen; super-stable cationic bitumen emulsion; emulsifier; breaking index; 691.163