Розробка системи управління ефективністю та якістю перевезень пасажирів автобусами ТОВ «Експрес» м. Харкова - Андрежейко, Катерина Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу роботи ТОВ «Експрес» міста Харків визнечено недоліки існуючих систем перевезень пасажирів у міському та приміському сполученнях та запропоновано економіко-математичну модель, що їх усуває. Розраховано контрольний приклад для 4 більш проблемних маршрутів та отримано економічний ефект у розмірі 783,3 тисяч гривень. Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані на автотранспортних підприємствах в містах України. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: автобус; автотранспортне підприємство; ефективність; пасажиропотік; перевезення; підприємство; функціонально-вартісний аналіз