Підвищення ефективності функціонування логістичної системи «Iceberg Horeca». Частина 2. Удосконалення системи управління запасами продукції - Нещерет, Віолета Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розглянуто підходи до управління товарними запасами підприємств сегменту HoReCa. Проаналізовано особливості формування запасів продукції та основні систем управління запасами для даного сегменту. В кваліфікаційній роботі представлено методику визначення параметрів системи управління запасами. Проведено визначення параметрів стратегій управління запасами продукції Iceberg Horeca.
Keywords: витрати; запаси; сигмент horeca; система управління запасами; страховий запас; обсяг замовлення; розмір замовлення